Лозівські школярі зіграли у «Що? Де? Коли?» +vd

Міський відділ освіти влаштував гру 28 лютого у Лозівському навчально-виховному комплексі №10. Кожна школа міста виставила по команді. Майже усі учасники зазначили, що цього року завдання були неймовірно складними.  Вже у 1 турі на половину з них жодна школа не відповіла правильно.

У наступному турі хлопці та дівчата відповідали краще. Провальних питань не було. Після основних етапів лідирувала команда 3 школи. Утім останній тур вивів на 1 місце господарів гри – НВК №10. Їхній тренер і за сумісництвом ведучий змагання Сергій Голощапов переконує, що своїм не допомагав. Запитання отримав за кілька хвилин до початку гри. Їх підготували працівники відділу освіти.

На 2 сходинці опинилися учні 3 школи. А ось з бронзою виникли запитання. Її довго та складно розігрували гімназисти і учні 11 школи.  Виснажені гімназисти більше жартували, ніж відповідали. З посмішкою вони віддали перемогу суперникам.

Найсильніші гравці з різних навчальних закладів увійдуть у збірну Лозової. Вона поїде на обласні змагання у другій половині березня. Учасників об’єднаної команди поки визначають представники відділу освіту. Однак вже відомо ім’я одного “розумника”. Це Ярослав Ревко з колегіуму№2. Під час гри він дав найбільше правильних відповідей.

Анна Скрипник

 

{youtube}is_XEM7HfwI{/youtube}