Панютинські танцівники отримали “золото” на міжнародному конкурсі +vd

Міжнародний танцювальний фестиваль під назвою «MEGAPOLIS» проходив 31 березня та 1 квітня у Харківському  Палаці Спорту «Локомотив». Колектив «ART-DANCE» з Панютиного став золотим призером конкурсу. Дівчата привезли до рідного селища свою першу «золоту» перемогу, виборовши її у конкуренції з найкращими колективами України, Росії та Білорусі.

Колектив «ART-DANCE» зовсім молодий – йому лише два роки. Тож участь у міжнародному конкурсі стала для молодих танцівниць першою яскравою подією. Вони багато тренувалися та заручилися підтримкою свого тренера – Дмитра Головаша. На фестивалі Дмитро переймався ледь не більше за учасниць, зізнається сам хореограф. Серед членів журі були справжні професіонали – переможці Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів і телевізійних танцювальних проектів.

Фестиваль тривав 12 годин, і колектив «Арт-денс» виступав майже останнім. Та своїм виступом дівчата примусили стомлене і прискіпливе журі без перерви їм аплодувати, розповідає Дмитро. Андрій Пащенко, художній керівник колективу «ART-DANCE», додає, що дівчата виступили дуже гідно. Це було помітно і по реакції членів журі, і по реакції зали.

У Харкові колектив «ART-DANCE» нагородили кубком Міжнародного фестивалю-конкурсу «MEGAPOLIS» та золотим дипломом. За словами танцівниць, ця перша перемога стане для молодого колективу приємним поштовхом до нових досягнень. У найближчих планах «ART-DANCу» – участь у новому конкурсі. У якому саме – це танцівниці поки що тримають у секреті.

Олена Коваленко

 

{youtube}k7_ueqe-2So{/youtube}