До наступного року у Лозовій хочуть відремонтувати сквер афганців +vd

Сквер афганців вирішили відремонтувати до 25 річниці виводу радянських військ з Афганістану. Вона відзначатиметься наступного, 2014 року. Стелу у сквері оновили ще рік тому — коштом підприємця і депутата Харківської облради Сергія Зеленського. А ось на ремонт доріжок і лавочок міська рада пропонує скинутися усім лозівським підприємствам, організаціям та установам. Таке звернення до їхніх керівників сьогодні, 26 квітня, на сесії міськради прийняли депутати.

Якщо зібраних коштів не вистачить, місто додасть, повідомила секретар міськради Тетяна Запорожець. За її словами, всього потрібно близько 50 тисяч гривень. Сквер планують викласти тротуарною плиткою, встановити лавочки із символікою міста та оновити урни.

Після ремонту лавочок тут може стати менше. На сесії міськради мер Сергій Степанов зауважив, що їх часто використовують для відпочинку під лікеро-горілчану продукцію. Продажу алкоголю на автобусній зупинці біля скверу також не буде. Як повідомив міський голова, тут планують встановити “цивілізовану дошку оголошень” та павільйон для продажу преси.

Валерія Гецко

 

{youtube}AVwTzcVcKmE{/youtube}