На Близнюківщині батько застрелив сина, після чого вкоротив собі віку +vd

Такою є версія слідства відносно загибелі двох мешканців села Добровілля Близнюківського району. Тіла батька і сина з вогнепальними пораненнями знайшов Добровільський сільський голова, він і викликав правоохоронців, повідомили у Лозівському міськвідділі міліції.

Як встановило слідство, напередодні чоловіки разом з іще одним товаришем випивали. Цей третій і розповів, що батько був вкрай незадоволений поведінкою сина: той ніде не працював, випивав, жив за рахунок батька й ображав його. Того вечора сп’янілий син першим пішов спати, а роздратований батько говорив своєму товаришу, що хоче вбити горе-нащадка.

Потому чоловіки сходили до магазину і розійшлися. Батько повернувся додому, і далі події, за інформацією міліції, розгорталися так: батько застрелив сплячого сина з рушниці, вийшов в іншу кімнату і вкоротив собі віку пострілом у підборіддя.

Як повідомила помічник начальника Лозівського міськвідділу міліції зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Тетяна Носова, зараз правоохоронці встановлюють усі обставини близнюківської трагедії.

Валерія Гецко

 

{youtube}zECYqwaT63o{/youtube}