У Сахновщині та Краснограді відкрили нові дитячі майданчики +vd

1 червня, до Дня захисту дітей, нові дитячі майданчики відкрили у Сахновщині та Краснограді. Комплекси збудували за сприяння народного депутата України Анатолія Гіршфельда, місцевих влад, благодійного фонду “Патріоти” та підприємців.

У Сахновщині про відновлення ігрового майданчику у центрі селища народного депутата попросили молоді мами: їхнім дітям ніде було гратися.

За допомогу у будівництві майданчика Сахновщинській голова Віктор Сидоренко вручив Анатолію Гіршфельду подяку і подарував вимпел з гербом селища.
Стрічку на вході до нового майданчика народний депутат перерізав разом з дітьми. За лічені секунди після того дітвора повністю заповнила майданчик.

Того ж дня, але вже у Лозовій, біля ігрового комплексу, відкритого минулоріч за сприяння ЛКМЗ та фонду “Патріоти”, народний депутат Анатолій Гіршфельд зізнався: йому дуже подобається, коли на майданчики, які допомагав будувати він та підприємства індустріальної групи УПЕК, приходить багато дітей.

“Я дивлюся на наш майданчик, так? Приблизно такий відкрили у Краснограді. Потім у Сахновщині, у самому центрі, – сказав Анаттолій Гіршфельд. – Мені дуже приємно, що сьогодні я даю інтерв’ю на фоні нашого майданчика, де дуже багато дітей. Це найкращий подарунок мені, коли стільки дітлахів, і діти цим користуються, радіють, в них посмішки”.

Валерія Гецко

 

{youtube}ALb1LIDwuzY{/youtube}