У Лозовій наближається нова комунальна реформа, повідомив мер +vd

У Лозовій планують провести реорганізацію житлово-комунального господарства. Про це повідомив Лозівський міський голова Сергій Степанов. Він зазначив, що реорганізація буде серйозною і професійною і почнеться вже скоро.

Протягом минулого тижня керівники лозівського комунального сектору їздили по кількох містах України і запозичували досвід.

“Напрям — оптимально, ефективно, високопродуктивно. Ну, звісно, думати не лише про те, щоб кошти отримували з бюджету, а й про те, як їх заробляти. Ще раз підкреслюю: для цього в нас є серйозні можливості”, – сказав Сергій Степанов, лозівський мер.

Як пояснив міський голова, комунальні підприємства, наприклад, можуть скласти конкуренцію у похоронному бізнесі, поки монопольному, зайнятися виробництвом будматеріалів, їхнім продажем тощо.

Востаннє реорганізацію житлово-комунальної сфери у місті проводили наприкінці 2010 року, коли Сергій Степанов щойно став мером. У результаті тодішньої реформи Дирекцію єдиного замовника замінила Житлова управляюча компанія, а шляховики стали відповідати ще й за вуличне освітлення.

Валерія Гецко

 

{youtube}3DC_vbAP43Q{/youtube}