Лозівських учнів одягнуть у шкільну форму +vd

Часи, коли хто раніше встав, той краще одягнутий, пішли у минуле. З 1 вересня 2013 року в усіх навчальних закладах Лозової вводиться шкільна форма.

В одиннадцятій школі до цього питання підійшли практично. Кервництво навчального закладу обрало форму, яка буде оригінальною, комфортною для учнів та недорогою для гаманців батьків.

Шкільна форма дисциплінує, настроює на навчання та сгруповує колектив, переконаний директор Лозівської загальноосвітньої школи №11 Валерій Бережний. Протягом минулого навчального року керівництво цього навчального закладу проводило збори та конференції, анкетування учнів та вчителів. Все це допомогло визначити, що формою учнів одиннадцятої школи стане жилетка.

Жилетки учням одинадцятої замовили в ательє. Більшості школярів форму шиють одні й ті ж самі майстри. Семикласник Сергій Шрамко таким варіантом шкільної форми, як жилетка, задоволений. Школяр розповідає, що раніше до школи ходили у будь-чому.

Шкільна форма учнів одинадцятої школи – це достатньо економічний варіант для гаманців батьків та водночас, одяг, який дає дітям можливіть залишатися модними. Жилетку можна носити з чим завгодно, При цьому школяр візуально вирізняється з-поміж інших, і показує, у якій саме школі він навчається.

Олена Коваленко

 

 

{youtube}7sFRworUOdo{/youtube}