Лозівські громадські організації інвалідів планують об’єднати в одну +vd

Лозівська спілка інвалідів-візочників, новий міський центр допомоги інвалідам “Ірмакс” та Перший Зміївський козачий полк підписали договір про партнерство.

 

Партнерство буде взаємовигідним 

Лозівські візочники чекають від партнерства, найперше, спілкування. В “Ірмакса” бачення співпраці більш практичне: вони чекають, що візочники пустять їх до себе — зустрічатися і працювати на комп’ютері, а ходячі ірмаксівці допомагатимуть їм фізично.

Організація ізюмських козаків хоче допомогти лозівським інвалідам опанувати нові напрямки заробітку. Козаки отримають за це моральне задоволення і трохи більше визнання, щоб розвивати своє козацтво на Лозівщині, говорить генерал-хорунжий Георгій Тягунов.

 

На шляху до об’єднання 

Підписання договорів про співпрацю між лозівськими організаціями інвалідів — це перший крок до об’єднання їх в одну велику організацію. Так коментує подію віце-мер Лозової Олександр Неділько.

“Підписання договорів — це не просто проведення спортивних змагань, це не просто спілкування. Це вже може бути певний заробіток для конкретних людей, які будуть тут знаходитися. Тому, я думаю, це тільки добре і це початок майбутнього, початок побудови єдиної організації, яка буде об’єднувати всіх людей з обмеженими можливостями”, – говорить Олександр Неділько, заступник Лозівського міського голови.

Пан Неділько визнає, що об’єднання усіх організацій інвалідів в одну — процес непростий: не всі вони дружать між собою. Але, зауважив віце-мер, цю роботу міська влада все одно буде проводити — такою є позиція міського голови.

Утім, у перших підписантів договорів про партнерство непорозумінь немає. Після обміну документами вони обмінялися подарунками, а потім влаштували чаювання.

Валерія Гецко

 

{youtube}jGpJmV5LThA{/youtube}