На меморіалі у Панютиному з’явилися 100 раніше невідомих імен загиблих воїнів +vd

13 вересня панютяни зібралися біля меморіалу слави, аби вшанувати пам’ять загиблих та подякувати ветеранам.

Під час свята до Дня визволення голова Панютиного Олексій Корпан приєднався до поздоровлень захисників вітчизни і повідомив односельчанам, що на братській могилі  з’явилося дві нових таблички з іменами загиблих.

– Сьогодні, завдяки кропіткій праці наших пошуковців – працівника державного центра «Укрспецвагон» Ковальова Віталія Вадимовича та  викладача Лозівського автодорожнього технікуму Немашкало Андрія Михайловича, – ми додали дві таблички, і ще 100 імен стали відомими, – розповів Олексій Корпан.

Загалом у братській могилі поховано 400 чоловік. На сьогодні пошуковцям вдалося з’ясувати половину прізвищ, пояснив Олексій Корпан.

Подяку та поздоровлення з Днем визволення ветерани отримали від свого земляка, а нині мера Лозової, Сергія Степанова. Окрім керівництва, колишніх воїнів привітала голова ради ветеранів державного підприємства «Укрспецвагон» Ніна Романенко. Вона побажала захисникам міцного здоров’я та довголіття. Офіційна частина свята закінчилася покладанням квітів біля пам’ятника загиблим воїнам.

Олена Коваленко

 

{youtube}68Vmmy4p_Ok{/youtube}