Мер Лозової Сергій Степанов пообіцяв Авилівці більше уваги +vd

У Лозовій 2014 рік може стати роком Авилівки. Про це 20 вересня на зустрічі з мешканцями цього району міста сказав міський голова Сергій Степанов.

Глобальне — як було, у планах

Авилівка — один з найбільших і найскладніших районів Лозової. Місцеві мешканці неодноразово скаржилися, що відчувають себе забутими. Схід тут проходить емоційно.

Перше з виключно авилівських питань підіймає сам мер — це будівництво нового дитсадку. Зараз тут немає ніякого. За словами Сергія Степанова, новий дитсадок у планах залишається — пропозиції лежать у Кабміні. Фінансувати будівництво має держава, проект коштує 17 мільйонів гривень, грошей поки немає.

Затримується і відкриття на Авилівці амбулаторії сімейного лікаря. Вона має розміщуватися у приміщенні ліквідованої залізничної санепідстанції, але будівлю ніяк не передадуть місту, пояснює мер. Листування з інстанціями триває з січня цього року, і цього тижня міська влада знову звернеться за допомогою до народного депутата Анатолія Гіршфельда.

Те, чого немає, — буде

Учасники сходу знову просять відкрити на Авилівці аптеку. Мер відповідає, що пункт муніципальної аптеки буде розміщений у майбутній амбулаторії сімейного лікаря.

Жодна з авилівських доріг цього року не потрапила у план ремонтів. Сергій Степанов пообіцяв: у 2014-му обов’язково лагодитимуть вулицю Миру. А ось авилівчанки з вулиці Щербакова кажуть, до наступного року чекати вже не можуть: грунтівка за непогоди щораз перетворюється на місиво. Мер відповів, що для цієї вулиці щебінь намагатимуться знайти у цьому році.

А ще авилівчани запитали про відновлення вуличного освітлення. Сергій Степанов вкотре зазначив, що на це у бюджеті не вистачає коштів, роботи по місту йдуть поетапно, зараз ліхтарі підключають на 9 мікрорайоні. Але й Авилівка дочекається.

“Я вам точно обіцяю — говорю перед камерами, перед усіма вами — у 2014 році ми таку роботу вам заплануємо”, – сказав Сергій Степанов.

Обіцяють більше уваги

На схід разом з мамою прийшла маленька темноока дівчина. Вона ходить до школи хоч по асфальту, але під так званою трубою. Її мамі ця дорога не подобається: там під час дощу на хіднику стоять калюжі, ллє зі стелі і немає світла. Подивитися, що можна тут зробити, вийде комісія з комунальників, відповів жінці міський голова.

Щодо ремонтів будинків після вибухів мер повідомив, що нагадав про проблему віце-прем’єр-міністру Вілкулу, коли той інспектував арсенал у серпні. Лозівська влада сподівається, що гроші — а потрібно 2 мільйони гривень — почнуть виділяти у 2014 році.

Взагалі наступний рік варто було б оголосити роком Авилівки, зауважив Сергій Степанов. За словами мера, у цьому районі накопичилося багато проблем, і міська влада планує звертати на них більше уваги.

Валерія Гецко

____________________

Любите смотреть комедии? Что может быть лучше, чем от души посмеяться в компании? Заходи на сайт http://serialis.net/3873-malysh-na-drayve-hd-2017.html и смотри последние новинки комедий в отличном качестве.

____________________

На правах рекламы 

 

{youtube}hVHMjbPQJTg{/youtube}