Лозівська філія ХАДТ відзначила 15-й День народження 3-годинним концертом +vd

Своє 15-річчя Лозівська філія Харківського автодорожнього технікуму зустріла на великій сцені міського Палацу культури 24 жовтня, напередодні українського Дня автомобіліста.

Першими на сцену запросили головних героїв свята — директора Харківського автодорожнього технікуму Анатолія Перевозника та завідуючу Лозівською філією Віру Рінкман. Вони приймали поздоровлення та подарунки протягом всього святкування.

Привітати заклад прийшли представники Лозівської міськради, райдержадміністрації та Харківської облдержадміністрапції. Гості вручили грамоти очільникам технікуму та кращим викладачам.

Двоє керівників закладу — заступник завідуючої філією Ніна Жук та завідувач майстернями Віктор Ушаков — отримали відзнаку Асамблеї ділових кіл України “Лідер ХХІ” століття.

На додачу до привітань та нагород місто подарувало навчальному закладу телевізор, а Лозівський ковальсько-механічний завод — багатофункціональний офісний апарат для копіювання та друку документів.

Директор ЛКМЗ Василь Черномаз зачитав вітальний адрес від народного депутата України Анатолія Гіршфельда.

“Я радий, що чимало випускників знайшли застосування своїм знанням і талантам на Лозівському ковальсько-механічному заводі, з яким у технікуму склалися міцні, тісні, партнерські і дружні стосунки. Хочу подякувати всім, хто продовжує вносити свій великий вклад у справу підготовки майбутніх спеціалістів для машинобудівної та транспортної галузей України”, – процитував звернення Анатолія Гіршфельда Василь Черномаз.

Святкування у Палаці культури тривало понад 3 години, але це було ще не все. Наступного дня лозівський технікум на сесії Лозівської міськради привітав мер міста Сергій Степанов. Керівниця ЛФ ХАДТ Віра Рінкман у відповідь подарувала мерові сувенір і похвалилася, що головний, харківський технікум, вже рівняється на її заклад.

Валерія Гецко

 

{youtube}j-c46-BdIEA{/youtube}