У лозівських арсенальних будинках можуть виникнути проблеми з опаленням +vd

У колишньому військовому містечку лозівського арсеналу можуть виникнути проблеми з опаленням, попереджають тепловики. Арсенальна котельня розрахована на обігрів всієї військової частини А-0829, а з Нового року її ліквідовують.

За словами головного тепловика міста Леоніда Глоби, більшість будівель можуть відімкнути від опалення, і котельня забезпечуватиме лише 2 житлові будинки по вулиці Блюхера.

«Ми не зможемо працювати у постійному режимі, нам доведеться її (котельню – ред.) вмикати і вимикати – інакше будуть перевитрати газу і буде спекотно. Але, я думаю, що об’єкти будуть опалюватися, і це питання якось вирішиться», – пояснив Леонід Глоба, директор КП «Теплоенерго».

А поки люди утеплюються, адже, кажуть, у їхніх квартирах холодно. Частково це через пусті помешкання по сусідству, переконані мешканці: у багатьох квартирах відкриті віка, а на верхніх поверхах часто нікому спустити повітря з системи опалення.

У будинок заїхало лише з десяток родин, хоча квартири на Блюхера, 2 отримали набагато більше лозівчан, констатують у відділі обліку житла міськради.
Анна Скрипник

 

{youtube}T9RO8LK-I-c{/youtube}