У Лозівській міськраді замість двох відділів створять одне управління +vd

У Лозовій управлінців, що відповідають за молодь, об’єднують з управлінцями, що відповідають за спорт. 25 жовтня Лозівська міська рада прийняла рішення створити управління у справах молоді і спорту.

Слідом за державною політикою

Причиною стала державна реформа, на сесії пояснив віце-мер Юрій Петренко: усе, що стосується сім’ї, перейшло у відання органів соціального захисту. У відділу сім’ї та молоді функцій поменшало, і його вирішили об’єднати з відділом у справах фізкультури та спорту.

Роботи менше, штат такий самий?

Колишній директор спортшколи “Юність”, депутат Віктор Дмитрусенко поставив під сумнів готовність рішення про утворення управління. Він нагадав, що функції скоротилися не лише у відділу сім’ї та молоді, а у відділу спорту, бо організацією змагань займається комунальна установа “Спорт для всіх”. Водночас кількість працівників нового управління чомусь залишається такою самою, як у нинішніх відділах.

Віктор Дмитрусенко запропонував ту частину рішення, де йдеться про утворення управління, зняти з розгляду і допрацювати — чітко прописати коло обов’язків працівників управління молоді і спорту.

Без змін та доповнень

Під час голосування поправку депутата Дмитрусенка підтримали тільки ударівці. Батьківщинівці, комуністи та кілька регіоналів утрималися. Зрештою рішення прийняли без поправок.

Нове управління запрацює у міськраді на початку 2014 року. До його штату, відповідно до рішення міськради, увійдуть усі четверо нинішніх працівників відділу спорту та усі троє представників відділу сім’ї та молоді.

Валерія Гецко

 

{youtube}2zrZFRh1MhQ{/youtube}