До Дня міліції Лозова влаштувала концерт, а район передав вітання героїчним МВСівцям на Майдані +vd

Сьогодні, 20 грудня, в Україні відзначається День міліції. За тиждень до свята лозівські правоохоронці отримали нового керівника, Юрія Кобченка, а сьогодні з ним познайомили депутатів одразу міської та районної рад.

На сесії міськради у народних обранців запитань до нового головного міліціянта не виникло. Сам Юрій Кобченко висловив сподівання на плідну співпрацю із владою.

З професійним святом колектив лозівської міліції місто вітало сьогодні ж увечері. У залі міськради для них влаштували урочисті відзначини.
Район поздоровив правоохоронців ще вранці, на сесії. Голова райради Ігор Нестєров, звертаючись до керівників міськвідділу, попросив їх передати особливі вітання тим своїм колегам, які беруть участь у підтримані правопорядку на київському Євромайдані.

“Щирі слова вдячності усім — якщо в нас є такі, — хто виконував свій громадянський обов’язок у відрядженнях на Майдані. Особливо в особі “Беркута” й особистого складу, який долучався до підтримання і наведення порядку у країні, за їхні мужність, героїзм — інакше не скажеш, — величезну громадянську витримку”, — завершив вітання Ігор Нестєров, голова Лозівської районної ради.

Валерія Гецко

 

{youtube}DwzAOtaAPyo{/youtube}