Бюджетникам Лозової і району грудневу зарплатню обіцяють до Нового року +vd

На сесіях районної і міської рад 20 грудня оголосили про те, що коштів на зарплатню працівникам бюджетних установ вистачить.

Лозівським бюджетникам заробітну плату за 2013 рік видадуть “своєчасно і у повному обсязі”, на сесії міської ради 20 грудня повідомив мер Сергій Степанов. Вчасно отримані гроші дозволять трьом тисячам лозівських бюджетників гідно відсвяткувати Новий рік та Різдво, зазначив міський голова.

Бюджетники Лозівського району до кінця року теж мають отримувати зарплатню без затримок. На сесії районної ради сьогодні ж, 20 грудня, депутати розподіляли додаткові гроші, які у вигляді дотації району виділив державний бюджет. Уся вона піде на оплату праці бюджетників, оголосила начальник фінансового управління Лозівської райдержадміністрації Лариса Лукашенко.

Сума дотації — 6,3 мільйони гривень. Частину з цих коштів — близько 83 тисяч — передадуть Павлівській, Тихопільській, Чернігівській і Садівській сільським радам, а усе інше піде освітянам, медикам і працівникам спортшкіл Лозівщини.

Анна Скрипник, Валерія Гецко

 

{youtube}iCrGFZXjohg{/youtube}

 

{youtube}hn2Mx-eb5i0{/youtube}