Втомившись від насилля, лозівчанка припинила сварку з п’яним відчимом ножем +vd

Молода лозівчанка вступилася за себе та матір і вдарила вітчима-п’яницю ножем. За інформацією лозівських правоохоронців, це сталося 15 січня.

Чоловік прийшов додому в черговий раз напідпитку, почав лаятися і бити жінку та її 23-доньку. Дівчина схопилася за ніж і вдарила дебошира у живіт. За словами правоохоронців, вона була у шоковому стані.

Коли їм повідомили про цей напад, вони одразу зрозуміли, про яку родину йде мова. Жінка неодноразово викликала дільничних інспекторів: просила заспокоїти її співмешканця. На нього складалися адміністративні протоколи і проводили профілактичні бесіди, але він продовжував зловживати алкоголем, проінформувала помічник начальника Лозівського міськвідділу міліції Тетяна Носова

Поранений вітчим звернувся за допомогою до медиків лише через 5 днів, 20 січня. Ті не змогли врятувати чоловіка – він помер. Правоохоронці почали кримінальне провадження та посадили підозрювану під домашній арешт.

У міліції говорять, обидві жінки вели нормальний спосіб життя, однак вже кілька років були жертвами домашнього насилля. У родині виховували 3-річну дівчинку – доньку підозрюваної. Як запевнили правоохоронці, під час трагічної бійки дитини, на щастя, не було вдома.

Анна Скрипник

 

{youtube}-xNorpeyFqk{/youtube}