Панютинський вбивця прийшов до міліції з покутою +vd

Нападник звернувся до правоохоронців за 10 днів після вбивства, повідомили у Лозівському міськвідділі міліції.

32-річний лозівчанин розповів, що пізно ввечері 13 січня він вдерся до літнього подружжя у Панютиному. Господаря вдарив молотком по голові,  а його дружину – стільцем. Грабіжник взяв приблизно 2 тисячі гривень. Цього йому здалося замало. Він почав катувати господаря, погрожуючи його підпалити.  

Старенька віддала кату золоту обручку. Однак дідуся це не врятувало. Через годину він помер від больового шоку. Померлий мав численні перелами кісток, проінформував Вадим Волков, виконуючий обов’язки першого заступника начальника Лозівського міськвідділу міліції.

Пограбоване подружжя знайшов син господині. Він приїхав попосівати матері з вітчимом. На той час після нападу пройшло приблизно 3,5 години. Вітчим вже помер, а мати була вся побита, але при тямі.

 Як пояснив правоохоронцям зловмисник, він пішов на злочин заради грошей. З ним не розрахувався роботодавець у Харкові. Вбивати старенького чоловік начебто не збирався. Коли почув, що той помер, вирішив зізнатися. Нападнику, за інформацією правоохоронців, загрожує від 8 років позбавлення волі до довічного ув’язнення. Це буде вже друга судимість чоловіка. Першу він отримав ще неповнолітнім за крадіжку.

 Анна Скрипник  

 

{youtube}qEPOVPNeFSs{/youtube}