Статтю кореспондентки «Тинейджера» відзначила редактор обласної газети

Юнкор молодіжної програми нашого каналу Яна Гончарова краще за всіх впоралася із завданням редакції газети «Слобідський край».

 

Разом з Яною Гончаровою 15 лютого у редакції обласної газети побували близко 30 школярів. Усі вони  – слухачі Школи юного журналіста, створеної у 2011 році за ініціативи управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації. У школі юного журналіста навчаються діти, які співпрацюють зі ЗМІ або мріють працювати у цій сфері.

У редакції “СК” підліткам розповіли, яка інформація може зацікавити читачів, як правильно її подати та як можна приєднатися до мережі кореспондентів газети в області.

Після знайомства з редакцією юнкори отримали завдання написати матеріал зі святкування Дня всіх закоханих у свої школі, місті, районі.

Робота Яни Гончарової одразу вирізнилася. Редактор газети Лариса Гнатченко відзначила, що таку замітку можна брати на шпальту. У свою чергу Яна розповіла, що стати кращою серед юнкорів Школи юного журналіста їй допоміг досвід роботи кореспондетом молодіжної програми «Тинейджер» на ТРК «Сігма».

Олена Коваленко