Лозова буде зі світлом, а ось воду все ще можуть відключити +vd

ТРК

Житловики розрахувалися з енергетиками своїми зарплатами, а водяникам платити нічим. Загроза залишитись без світла та води не вплинула на боржників.

14 лютого комунальники попросили лозівчан терміново заплатити за комунальні послуги, бо через борги енергетики можуть відрізати місту світло. Цей заклик на абонентів не надто подіяв, платежів все ще мало, говорить директор ЖУКа Сергій Єршов. Житловикам довелося заплатити за електроенергію грошима із своєї заробітної плати, тому у під’їздах та на вулицях світло буде.

А от водяникам коштів все ще катастрофічно не вистачає: їм потрібно приблизно півмільйона гривень, аби розрахуватися з енергетиками. 20 лютого лозівчани таки можуть залишитися без води.

Ситуацію ускладнює і те, що пошта перестала віддавати ЖУКу зібрані за комуналку гроші день у день, говорить Сергій Єршов. За його словами, комунальники недоотримали майже 200 тисяч гривень від лозівського відділення «Укрпошти». Причини житловикам поки не пояснили. У ЖУЦі припускають, що заплачені людьми кошти віддають пенсіонерам, яким затримують виплати.

Анна Скрипник

 

{youtube}235DH0qr0XY{/youtube}