Мер Лозової говорить, що з новим губернатором стосунки будуть конструктивними і діловими +vd

Ігор Балута, новий губернатор ХарківщиниУ Харківської області з 2 березня — новий губернатор.

Указом виконувача обов’язків Президента України Михайло Добкін звільнений з посади голови Харківської обласної державної адміністрації. Наступним указом на цю посаду призначений Ігор Балута, депутат Харківської обласної ради від Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина”.

Призначення нового губернатора сьогодні, 3 березня, прокоментував Лозівський міський голова Сергій Степанов. Він зазначив, що зміни у президентській вертикалі відбуваються відповідно до змін у центральній владі. Лозівський мер переконаний, що з новим губернатором, попри різну партійність, у керівництва Лозової складуться конструктивні ділові стосунки. Сам міський голова іще минулого тижня заявив, що залишається членом Партії регіонів.

“По-перше, це нова влада, це новий стан суспільства. Це нове розуміння, нове почуття патріотизму. Це нове розуміння того, у якій країні ми живемо і як ми хочемо жити завтра. Я думаю, що і в особі нового губернатора будуть виключно конструктивні ділові стосунки, які будуть спрямовані виключно на розвиток території, у даній ситуації Слобожанщини, у даній ситуації Харківської області. Ми підставимо плече.                                      
Мало того, я не збираюся опускати очі або змінювати свої принципи. Ті проблеми, які перед містом стояли, ті напрямки, які ми вже брали, — повірте мені, вони звучатимуть дзвінко, і я робитиму все, щоб вони були реалізовані у нашому місті”, — сказав Сергій Степанов, Лозівський міський голова.

Валерія Гецко

 

{youtube}r8lQb9ao_wI{/youtube}