Юні лозівські піаністи грали саундтреки до блокбастерів разом із класикою +vd

Фортепіанний концерт пройшов 27 лютого у дитячій школі мистецтв. Юні піаністи виконали кращі музичні твори різних народів.

Концерт у школі мистецтв готували три місяці, у ньому взяли участь близько 80-ти дітей, розповіла педагог Лозівської дитячої школи мистецтв Нінель Сорока. Більшість творів, які прозвучали на святі – нові. 

Фортепіанний відділ навчального закладу щороку проводить подібні концерти. Торік юні піаністи влаштовували свято української музики, говорять педагоги. Цього разу вирішили помандрувати країнами світу та зіграти твори різних народів.

Неординарним став виступ Марини Мовчан. У школі мистецтв вона навчається вокалу, на піаніно грає лише годину на тиждень. Бажання взяти участь у фортепіанному концерті з’явилося у дівчини після того, як вона самостійно вивчила саундрек до відомого фільму «Пірати Карибського моря».

– Просто сподобався фільм, – розповідає Марина. – Я знайшла ноти, вивчила та зіграла.

Піратською тематикою на сцені потішили і найменші. Наприкінці свята актори музичного театру школи мистецтв принесли до актової зали скриню зі скарбами  – цукерками та шоколадними монетами. Солодощі роздали усім юним музикантам.

Олена Коваленко

_______________________

Что может быть лучше, чем собраться всей семьей за просмотром любимого фильма? Смотрите фильмы бесплатно и без регистрации на сайте http://myfilmhd.me. большой выбор последних новинок и не только в отличном качестве. 

_______________________

На правах реклами

{youtube}X_G7Vh_XVC8{/youtube}