Лозівчанці Оксані Діденко потрібні 100 тисяч гривень, аби вижити +vd

Мамі двох дітей Оксані Діденко терміново потрібні гроші на лікування. У неї повторно виявили рак шлунку.

Хвороба швидко прогресує. Невідкладну операцію жінці мали зробити ще 27 березня, однак у родини забракло грошей. Діденкам необхідні нереальні для них майже 100 тисяч гривень.

Рік тому в Оксани лікарі вперше діагностували пухлину шлунку. Зробили операцію. Потім була важка хіміотерапія. Після завершення лікування жінка почала потроху одужувати, проте зараз все повторилося. Пані Оксана говорить, що звертатися по допомогу їй ні до кого: знайомі та рідні віддали все, що мали, ще під час першого лікування. Батьки після важкої хвороби доньки перенесли кілька інсультів – мама тепер не розмовляє, а батька паралізувало.

У Оксани Діденко двоє дітей: сину 18 років, а дочці – 12. У дівчинки також інвалідність.

Перераховувати гроші для порятунку Оксани Діденко можна  на банківську карту Райффайзен Банку Аваль 4188371730435154. Контактний телефон Оксани — 050-849-47-80.

 Анна Скрипник

 

Результат будь-якого лікування залежить не тільки від прийому лікарських препаратів, але також бажання самого пацієнта. Також основну роль грає і підтримка близьких людей і друзів. Вашійувазі представлено лечение наркомании, яке допоможе подолати шкідливу звичку. Більш детально на сайті http://med-zahid.com.ua.

___________________

На правах реклами

 

 

 

{youtube}W-_2UDraWzQ{/youtube}