Лозівська міська рада закликає лозівчан бути виваженими і берегти мир +vd

Заспокоїтися, проявити відповідальність, утриматися від радикальних рухів і закликів і берегти мир у нашому місті — до цього лозівчан закликала Лозівська міська рада, причому одноголосно.

Сесію Лозівської міської ради 28 березня депутати починають зі звернення до лозівчан. Його текст вони пропрацювали на всіх депутатських комісіях і це — консолідована позиція усіх політсил, представлених у міському парламенті, пояснює секретар міськради Тетяна Запорожець.

Звернення зачитує мер Сергій Степанов. У ньому йдеться, що депутати виступають за цілісність держави і єдність нації і закликають лозівчан бути виваженими:

“Ми звертаємося до кожного члена лозівської громади — у цей надскладний час бути виваженими, відповідальними, згуртованими, зберегти спокій та мир у нашому місті. Вважаємо, що тільки шляхом мирних переговорів, бажанням і умінням почути один одного можна досягти єдиної мети всього українського народу — жити в країні, де поважають права і свободи кожної людини, незалежно від її національності, політичних переконань, мови і віросповідання”.

Звернення депутати підтримують одноголосно.

На сьогодні ситуація у Лозовій залишається більш-менш спокійною, говорить міський голова. За його словами, офіційної інформації про якісь акції найближчими днями у міській раді немає, але правоохоронці та СБУ стежать за усім — навіть за тим, що не афішується.

Валерія Гецко

 

{youtube}c1ZUSpyI2bA{/youtube}