На лозівському хлібоприймальному підприємстві дотримуються правил пожежної безпеки +vd

Про це заявили пожежні після рейду на ТОВ «Лозівське ХПП» у середу, 23 липня.

Рятівники прибули до Лозівського хлібоприймального підприємства з позаплановим рейдом. Пожежні перевірили, як проходить робота з доставки, завозу та зберіганню зерна. Господарства перевірялися ще до збору врожаю, розповіли рятівники. Зараз вони спостерігають, як завозять зерно та як будуть його зберігати.

Перевіряли все: наявність протипожежних інструментів у вантажівках, щитки, склади та пожежну машину, яка завжди знаходиться на території підприємства. Пожеж на території хлібоприймальні не було вже давно, розповів замісник директора з виробництва Юрій Ковпенко.

Я працюю тут вже 12 років, жодної пожежі у нас за цей час не траплялося, – говорить Юрій Ковпенко.

Зараз, у розпал збору врожаю, люди часто підпалюють стерню на полях. Рятівники попередили – робити це заборонено. Так можна уникнути пожеж не лише на полях, а й в лісі.

Працівники Близнюківсько-Лозівського  лісництва  у свою чергу зазначають: аби уникнути пожежі, не можна розпалювати багаття у хвойних лісах. Сюди, навіть, забороняється заїжджати на машині.  Порушникам правил загрожує штраф. Працівники лісництва та пожежні закликають жителів Лозової та районів бути обережними під час відпочинку.

Юлія Шаповалова

 

{youtube}4BD0RRU9eEY{/youtube}