У Лозовій сталися дві ДТП – є постраждалі +vd

Перша аварія сталася 16 серпня по вулиці Кутузова, між другим та п’ятим мікрорайонами. На початку десятої вечора мотоцикліст збив велосипедиста.

 

Як розповіли у Лозівському відділенні ДАІ, водій мотоцикла рухався у напрямку з Південного ринку у бік Торгівельного центру – перевищив швидкість і вдарив дідуся, який їхав на велосипеді попереду, у спину.  За словами Андрія Михеєвського, велосипедист потрапив до лікарні, а мотоцикліст помер у швидкій.

Друга ДТП  сталася 17 серпня по вулиці Володарського. Об одинадцятій годині дня водій «Москвича» збив двох лозівчан на пішохідному переході, коли спускався з мосту та повертав праворуч до Центарльного ринку. Автомобіліст повідомив державтоінспекторам, що у нього повністю відмовили гальма.У наслідок аварії пішоходи отримали не важкі травми.

Справжню причину несправності «Москвича» зараз встановлюють експерти, але у будь-якому разі за неї відповідатиме водій, наголосив  Андрій Михеєвський.

Загалом на Лозівщині, зазначив державтоінспектор,  цьогоріч сталося 87 ДТП – на чверть більше ніж минулого року,  у половині з них постраждали люди. За статистикою, частіше в аварії потрапляють скутеристи та мотоциклісти.

 Юлія Шаповалова

 

 {youtube}pqTjo1kPKJk{/youtube}