У Лозовій сталося 3 ДТП протягом дня +vd

У Лозовій 16 жовтня сталося 3 автомобільні аварії. Одна – вранці біля молокозаводу, і дві – ввечері на виїзді з Лозової та біля колишнього ДТСААФу. Причини – алкогольне сп’яніння водіїв та перевищення ними швидкості, пояснили у Лозівському відділенні ДАІ.

Вранці неподалік Лозівського молочного заводу Opel врізався у «Газель». Водій легковика не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та на великій швидкості протаранив фургон. За словами державтоінспектора Андрія Михеєвського, у молодика були всі ознаки алкогольного сп’яніння. За ухвалою суду у нього, скоріше за все, відберуть права.
У другій половині дня на виїзді з Лозової, неподалік Катеринівки, легковики зіштовхнулися через недотримання дистанції. Водій автомобіля, який їхав попереду, раптово загальмував, а керманич позаду не зміг вчасно зупинитися через мокрий асфальт. В останній аварії, біля колишнього ДТСААФу, водій не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, говорить Андрій Михеєвський. За його словами, у аваріях 16 жовтня постраждалих немає.

    {youtube}8HklfKYWlZ8{/youtube}