Панютинських школярок запросили на міжнародний конкурс у Словенію +vd

Вихованок Панютинської першої школи запросили взяти участь у міжнародному етапі конкурсу «Молодь обирає здоров’я» до Словенії. Запрошення надійшло після перемоги школярок у всеукраїнському конкурсі у Києві.

Перемога в українскьому фестивалі – колективна заслуга, розповіла психолог Панютинської школи Аліна Толмачова. Разом із нею та вчителями дівчата готувалися до виступу. Підтримували школярок також батьки: купували костюми та оплачували дорогу. Тепер команду з тим самим номером запросили на міжнародний етап конкурсу, що проходитиме у Словенії.
Дівчата-переможниці поділилися, призове місце в українському фестивалі дісталося важко, розслаблятися не давали конкуренти. Перед виступом хвилювались, але виграти допоміг командний дух.
Цьогоріч команда знову посіла 1місце у фестивалі-конкурсі у Лозовій. Тому крім поїздки до Словенії дівчата готуються паралельно ще й до чергових змагань в області та, якщо пройдуть, у всеукраїнському етапі. Сподіваються вдруге стати кращими в Україні. І звісно привезти перемогу із-за кордону.

 {youtube}NQdUDUWGTm0{/youtube}