У Лозовій овочевий ринок приберуть з вулиць Урицького та Радянської +vd

Овочевий ринок по вулиці Урицького – не законний. Його треба перенести у інше місце. Про це заявив мер міста Сергій Степанов на зустрічі з підприємцями 11 лютого. 

Питання про ліквідацію овочевого ринку на вулицях Радянська та Урицького міськрадівці підняли ще улітку минулого року. Бізнесовцям запропонували переїхати та майданчик поблизу автошколи. Однак підприємці попросили дати їм час до кінця року, аби знайти нове місце та розпродати товар. Зрештою це було лише затягування часу, адже підприємці з самого початку знали, що прибутковішого місця, ніж на Радянській немає.

Про те, що ринок не може існувати на старому місці, говорять також санітарні та ветеринарні лікарі, працівники ДАІ і міліції. Жителі сусідніх вулиць теж проти торгівлі  біля їхніх будинків. Є відповідні заяви до управління економіки і мера.

Мер Лозової Сергій Степанов запропонував підприємцям об’єднатися  та разом  вирішити, куди можна було б перенеси овочевий ринок. Міський голова зауважив, що  розгляне будь-які  пропозиції підприємців  та  допоможе знайти компроміс.

    {youtube}T8qe0zH9f4A{/youtube}