У Лозовій перерахують ціну на проїзд у маршрутках, яку підвищили 3 січня +vd

Доцільність здорожчання маршруток у Лозовій обговорювали перевізники та міськрадівці на засіданні робочої групи 12 лютого. Створити її попросив депутат Євген Коба, до якого у свою чергу звернулися містяни, з проханням переглянути вартість проїзду.

Більша кількість людей їздить маршрутом «4 мікрорайон – Центральний ринок». Вони мають платити 3 гривні, переконаний депутат міськради Сергій Коба. Він зазначив, маршрутки не об’їжджають усе місто, а розвертаються біля поліклініки, долаючи незначну відстань.
Олексій Криворучко пояснив, за рахунок того, що поїздки коротші, їх більше. Інакше були б черги на зупинках.
Під час обговорення Олексій Криворучко запропонував найняти спеціальну комісію із Харкова, яка професійно розрахує вартість проїзду. За його словами, ці послуги коштуватимуть приблизно 40 тисяч гривень.
Присутнім вдалося знайти компроміс – Сергій Коба разом із Олексійом Криворучком та управлінням економіки міськради разом перерахують тариф. За їхньою інформацією, цей процес триватиме тиждень.
Нагадаємо, тариф на проїзд у маршрутках подорожчав на гривню у січні. Перевізники та управління економіки це аргументували зростанням вартості палива на 56%, та запасних частин – майже на 40%. Начальник управління економіки міськради Сергій Гранкін зауважив, розрахунки нового тарифу проводили у вересні минулого року, а зараз ціни стали ще більшими.

   {youtube}SGByuE7IoTk{/youtube}