Лозівська прокуратура впіймала на хабарі держслужбовця +vd

Лозівська прокуратура впіймала на хабарі держслужбовця. Це працівник Держтехнагляду. Він «продавав» водійські права на сільгосптехніку. 26 лютого Лозівська міжрайонна прокуратура у суді попросила взяти підозрюваного під варту.

Хабарника Держтехнагляду впіймали на гарячому 12 лютого. За 1200 гривень він пообіцяв допомогти отримати правами на сільгосптехніку, без екзаменів.
Куплені права, говорять у прокуратурі, анулюють. Аби не втратити роботу, їхні власники повинні будуть наново вивчитися на водіїв сільгосптехніки. Самому хабарнику загрожує від 5 до 10 років ув’язнення, без можливості отримати умовний строк, розповів Юрій Новіков, заступник Лозівського міжрайонного прокурора.
Прокуратура у тісній співпраці з міліцією виявили вже 6 фактів отримання прав за хабар. За словами Юрія Новікова, підозрюваний влаштував таке собі незаконне приватне підприємство. Про зловживання у Держтехнагляді, говорять правоохоронці, давно чули від інформаторів і вдячні людині, яка не побоялася взяти участь у слідчому експерименті та допомогти упіймати корупціонера на живця.
Нині саме боротьба з корупцією, та розкриття фактів зловживання бюджетними грошима є пріорітетним напрямок роботи прокуратури, зазначив Юрій Новіков.

    {youtube}atJ49OKULXI{/youtube}