Депутат Харківської облради Сергій Зеленський провів прийом громадян на Лозівщині +vd

Депутат Харківської обласної ради Сергій Зеленський 27 лютого провів прийом громадян. Зустрівся з жителями села Царедарівка та Комсомольське. Відзвітував про зроблене та отримав нові завдання.

У Царедарівці обласного депутата попросили про вікно для ФАПу, каналізаційні люки, щоб позакривати відкриті колодязі на території НВК, та книжки для бібліотеки. З усім цим Сергій Зеленський пообіцяв допомогти.
Селяни також розповіли про братську могилу, у якій орієнтовно поховано півтори сотні радянських солдатів. Люди попросили допомогти побудувати монумент на цьому місці, однак Сергій Зеленський наполіг на досліджені останків та встановленні осіб похованих. Запевнив, зі свого боку надасть адміністративну і по змозі матеріальну підтримку.
Комсомольському, на прохання громади, Сергій Зеленський виділив 4, 5 тисячі гривень на насос для свердловини. Той лежав на складі у Бердянську ще з минулого року: сільрада не могла його забрати через застрягання грошей у казначействі.
На зустрічі з селянами обласний депутат підняв тему освіти. За його словами, зараз у районі вирішують закривати Кінну та Петрівську школи. Сергій Зеленський зазначив, головне – не занедбати будівлі оптимізованих навчальних закладів.
Обласний депутат також зауважив, що на Лозівщині побільшало крадіжок. Розповів, зловмисники порозбирали навіть захисні огорожі на мостах. Активніше, на інформацією Сергія Зеленського, стали працювати металоприймальні пункти. Правоохоронцям треба більше звертати на це увагу, наголосив обласний депутат.

    {youtube}0vuIrOvNrbA{/youtube}