Анатолій Гіршфельд підтримав звільнення від мита промислового обладнання +vd

Верховна Рада внесла зміни до Податкового кодексу – ввезене деревообробне обладнання звільнили від мита для відродження промислового виробництва. На думку народного депутата України Анатолія Гіршфельда, це перший прецедент в Україні, коли високоякісне обладнання звільняють від мита.

Подібна підтримка потрібна не лише деревообробній галузі, а у усім виробникам, щоб вони нарощували виробництво і створювали нові робочі місця. Про це Анатолій Гіршфельд заявив у сесійній залі Верховної Ради 19 травня, коли приймали закон. Звільнення від мита нардеп підтримав.
Анатолій Гіршфельд переконаний, Україні нині потрібна перемога і на економічному фронті. Якщо держава відродить виробництво, підніме рівень життя громадян, розвиватиметься за прикладом європейських країн, люди на окупованих територіях захочуть жити в Україні. Для цього Федерація роботодавців України, де Анатолій Гіршфельд обіймає посаду заступника голови, веде перемови з урядом щодо справді ефективних реформ, які перш за все покращили б умови життя українців.

          {youtube}ywokoVMeJUw{/youtube}