Лозівська рада старшокласників «Нова хвиля» відзначила випускний +vd

Лозівська рада старшокласників «Нова хвиля» відзначила випускний. 21 травня у актовій залі Будинку дитячої та юнацької творчості хлопці і дівчата згадували добрі справи, які зробили за кілька років навчання у гуртку, сумували та раділи одночасно.

Цьогоріч раду старшокласників залишать майже 20 випускників. Одинадцятикласники поділилися, «Нова хвиля» стала важливою частиною їхнього життя – тут вони встигли здобути нових друзів, відчути себе посадовцями, навчитися лідерським якостям та зробити добрі справи, позайматися з особливими дітками із реабілітаційного центру «Жемчужинки», допомогти бійцям АТО та подарувати листівки містянам у День людей похилого віку.
За словами Інни Жукової, кожен випуск особливий. Цей відзначився великою кількістю патріотичних акцій, які за час навчання встигли провести школярі. На випускному вечорі, 30 травня, хлопці і дівчата отримають подяки від міського голови Сергія Степанова. Після школярі вступатимуть до вищих навчальних закладів, однак у Будинку творчості їм завжди раді, зазначила Інна Жукова.

          {youtube}-FExQk9-js0{/youtube}