Лозівчани попросили у «Патріотів» допомоги хворим, школам і дитсадкам +vd

Лозівчани на прийомі у помічника народного депутата України Анатолія Гіршфельда Василя Левченка та заступника мера Олександра Неділька просили допомогти з ремонтом даху у дитсадку, шкільними меблями і лікуванням хворих.

Батьки першокласників Лозівського колегіуму  попросили у «Патріотів», фонду, який заснував Анатолій Гіршфельд, парти. Їхні діти переходять у  ліцей№4, а меблів у класній кімнаті там немає.

Заступник мера Олександр Неділько порадив жінкам звернутися до керівництва відділу освіти, якщо там майбутнім другокласникам з партами не допоможуть, тоді звернутися у прийомну народного депутата та до керівництва міста.

За допомогою прийшли також представники батьківського комітету і директор дитсадку № 11. Вони попросили грошей на матеріали для ремонту покрівлі.

Усього на прийомі побували 10 лозівчан. Половина з них просили виділити гроші на лікування онкохворих рідних. Кожному хворому намагатимуться допомогти, але на різних рівнях, пояснив помічник народного депутата Василь Левченко.

Лише за перший квартал 2015 року фонд «Патріоти» допоміг з лікуванням 70 хворим. І виділив понад 60 тисяч гривень школам та медзакладам на ремонти. 

          {youtube}PO36XW3-4MQ{/youtube}