У Лозовій проводове радіо ламається все частіше, а ремонтувати його не встигають +vd

Проводове радіо у Лозовій ламається все частіше, а ремонтувати його не встигають.  Про це повідомив директор цеху електрозв’язку №4 Харківської філії ВАТ «Укртелеком» Іван Водолазький на засіданні квартальних голів 6 липня. Він зазначив, кількість персоналу на підприємстві у Лозовій значно зменшилась. Через це ремонт телефонних мереж та радіо у районі та місті здійснюється з запізненням.

Зараз штат лінійних працівників підприємства у Лозовій  зменшився на половину, повідомив Іван Водолазький. Він зауважив, 5 чоловік  мобілізувалися, ще 6 – звільнилися за власним бажанням.

Попри те, що працівників стало менше, кількість заявок на ремонти з січня збільшилась у 6 разів. Тому, одна бригада не встигає одразу реагувати на усі скарги, розповів Іван Водолазький.

Для того аби відділення «Укртелекому» у Лозовій працювало ефективніше та якісніше, підприємству потрібні працівники, розповів Іван Водолазький. Він попросив керівництво міста та голів квартальних комітетів пропонувати нові кандидатури на вільні робочі місця. 

             {youtube}7QbQ4UF1T60{/youtube}