ЛКМЗ залишається основним працедавцем Лозівщини +vd

Ковальсько-механічний завод залишається основним працедавцем у Лозовій та Лозівському районі, про це розповів начальник міськрайонного центру зайнятості Петро Іванченко. 11 серпня у центрі відбувся ярмарок вакансій. Його провели представники ЛКМЗ.

 

Лозівський ковальсько-механічний завод отримує додаткові замовлення, – потрібні люди. Перш за все робочих спеціальностей, пояснив лозівчанам, які стоять на обліку у центрі зайнятості, директор з персоналу Ашот Керопов.
За його словами, середня зарплатня на ЛКМЗ – 3 тисячі гривень. Протягом місяця її мають підвищити. Боргів немає. Гроші дають, як тільки отримують розрахунок за виконане замовлення, – хоча і частинами, але більш менш своєчасно, говорить Ашот Керопов.
Люди, які звертаються до центру зайнятості, щоб дійсно знайти роботу, визнають, 3 тисячі гривень – мало, однак це середня зарплатня по Україні. Якщо вона буде своєчасною, то йти на завод люди готові, бо місяцями не можуть знайти у Лозовій роботу.
ЛКМЗ запрошує не лише дипломованих спеціалістів, а й людей без досвіду роботи, наголошує Ашот Керопов. Завод обіцяє навчати і платити за виконану роботу, до цього допомога по безробіттю і навчанню від центру зайнятості, додає Петро Іванченко.

              {youtube}RfRpemMg9uk{/youtube}