У Лозовій хлопець впав у шахту ліфта недобудови +vd

У Лозовій 18-річний хлопець впав у шахту ліфта недобудованої дев’ятиповерхівки на 4 мікрорайоні. За словами друзів постраждалого, залізти у недобудову було не складно. Хлопці, які були свідками трагедії, розповіли, коли вже спускалися униз, Дмитро першим побіг сходами. Він вимкнув ліхтарик, аби сховатися та налякати друзів. Парубок не помітив у темряві шахту ліфта та впав у неї з 7 поверху.

Знайомий Дмитра згадує, до приїзду швидкої парубок був у свідомості. Постраждалого забрали до Лозівської центральної районної лікарні з тяжкими травмами спини та забиттями внутрішніх органів. Зараз він знаходиться у важкому нестабільному стані, розповіли у реанімаційному відділенні.

Директор ЖУКа Сергій Єршов зазначив, усі можливі входи у недобудови на 4 мікрорайоні заклали цеглою ще у травні минулого року, як тільки приміщення передали на баланс підприємства. Він також запевнив, вибиті входи знову закладуть. Комунальник нагадав лозівським підліткам, що прогулянки недобудовами є надзвичайно небезпечними.

               {youtube}G-u-a1MG–s{/youtube}