Днем Лозової працівників ЛКМЗ вітали індексацією зарплатні та підйомом виробництва +vd

індексація зарпллатні. Компенсація становить 34%, повідомив почесний президент УПЕКу і народний депутат Анатолій Гіршфельд під час зустрічі з заводчанами 16 вересня.

Аби проіндексована зарплатня була стабільною, ЛКМЗ освоює нові ринки. Замовлень на спецтехніку, сільгосппродукцію підприємство вже отримує більше, ніж планував. Однак на перспективу ЛКМЗ виходить на європейський ринок. Сільгосптехніку підприємства – «Лозівські машини» – везуть на міжнародну виставку у Ганновер. Вона проходитиме 2-3 жовтня. Для Лозівського ковальсько-механічного заводу – це велика подія, наголосив Анатолій Гіршфельд.
Порівняно з ситуацією останніх років на ЛКМЗ – підйом, зазначив Анатолій Гіршфельд. Водночас визнав, що події на Сході України, економічна та політична криза в країні негативно впливають на роботу підприємства. Напруженою залишається і ситуація з ХТЗ. Харківський тракторний завод не виконав зобов’язання на 44 мільйони гривень – це фактично 9-місячний зарплатний фонд ЛКМЗ.
Анатолій Гіршфельд не приховує, ЛКМЗ мав плани на замовлення ХТЗ, однак і без них заводу достатньо замовлень для стабільної роботи взимку і навесні, зазначив почесний президент УПЕКу. Він поздоровив заводчан із Днем Лозової. До вітань також приєднався мер Лозової Сергій Степанов.
В кінці зустрічі очільники проанонсували спільний прийом працівників ЛКМЗ. Його проведуть на заводі до Дня машинобудівника.

                {youtube}hKcE5uX8adE{/youtube}