У Лозовій торговців м’ясом змушують платити по 15 тис. грн. за робоче місце +vd

У Лозовій на Центральному ринку бунтують торговці м’ясом. Їх тимчасово виселили з м’ясного, бо там робили ремонт. Тепер за входини, говорять підприємці, адміністрація ринку вимагає по 15 тисяч гривень.

3 місяці м’ясники торгували поруч з молочниками, порушуючи санітарні норми. Це був вимушений крок, бо м’ясний ремонтували. Зараз роботи завершують, але переїхати підприємці не можуть. За торгівлю на відремонтованих місяцях з них вимагають по 15 тисяч гривень, скаржаться торговці. Підприємці зібралися і влаштували бунт в адміністрації ринку 18 вересня.
М’ясники пояснюють, 2 роки поспіль з них брали утричі більшу плату за щоденну торгівлю. Попередній директор ринку пояснював, що переплачені гроші йтимуть на ремонт м’ясного відділу. Нинішній директор, якого прислали з Харкова 2 тижні тому, про цю домовленість забув. Люди підрахували, за 2 роки переплатили майже 2 мільйони гривень на ремонт.
Юридично підприємці незахищені, бо не мають договорів. Земля під ринком належить харківським господарям, тому ринковці переконані, просити захисту у місцевої влади малорезультативно.
Новий директор ринку пояснювати, що за плату вимагають з підприємців, та чи буде вона офіційно оформлена, коментувати відмовився.
Торговці стурбовані, якщо не заплатять адміністрації за місце на м’ясному, з молочного їх також виженуть, згадавши про санітарні норми.

                {youtube}guoAfeA6z7A{/youtube}