У Лозовій засяяла головна ялинка міста +ft +vd

У Лозовій, на площі біля міського Палацу культури, засяяла головна ялинка міста. У День Святого Миколая, 19 грудня, для усіх маленьких містян влаштували свято.

 Щоб новорічна ялинка засяяла, маленькі лозівчани покликали фіксиків, Святого Миколая, а згодом Діда Мороза та Снігурку. Разом вони співали, танцювали та розповідали вірші, за це – отримували подарунки.

Запалити ялинку дітям разом із казковими героями вдалося не одразу, однак після кількох спроб вогники таки засяяли.

Одразу із відкриттям новорічної ялинки запрацював казковий будиночок Діда Мороза. Біля дверей утворилася черга з хлопців і дівчат охочих загадати бажання та отримати подарунок. Цьогоріч традиційно казковими героями були волонтери із ради старшокласників «Нова хвиля». Вони запевняють, попри прохолоду та канікули часу, проведеного тут, не шкода. Будиночок працюватиме до 7 січня.

Присутніх на відкритті із Днем Святого Миколая поздоровили мер міста Сергій Зеленський та голова Лозівської райдержадміністрації Сергій Красноперов. 

Батьки хлопців і дівчат поділилися, концертом задоволені не менше ніж діти, однак хотілося б, щоб подібні заходи для маленьких містян проводили частіше.

          {youtube}N6hXn1BctzI{/youtube}