«Патріоти» допомагають важкохворим Зачепилівки +vd

Марія Олексіївна давній друг фонду «Патріоти» та його засновника народного депутата Анатолія Гіршфельда. Попри поважний вік жінка займає активну громадську позицію. Марію Олексіївну підводять лише хворі ноги. Сідати на візок жінка категорично не хоче, бо переконана, тоді вже не встане, тому попросила благодійників про спеціальні ходунки.

Їх для Марії Олексіївни придбають і привезуть додому, пообіцяв засновник «Патріотів» Анатолій Гіршфельд на прийомі 14 грудня.
За вже не першу допомогу фонду жінка подарувала благодійникам вірш.
Не менша активна у своїй громаді і Людмила Баєва. Дівчині 23 роки. Свого часу вона показала найвищий результат ЗНО в районі. За активність і людяність громада вже допомогла дівчині на кількасот тисяч гривень – з діагностикою та лікуванням. Людмилі 2,5 роки не могли поставити діагноз. І зрештою в Білорусі виявили важке захворювання крові – потрібна пересадка кісткового мозку.
Людмила пояснила, поки її родина, де ще одна дитина інвалід, шукає гроші, їй переливають кров, але незабаром може відмовити печінка. Допомога потрібна терміново. Анатолій Гіршфельд наказав представникам благодійного фонду підготувати звернення на губернатора Харківщини, обласний Департамент охорони здоров’я і паралельно виділи з фонду гроші на підтримуюче лікування.
Про допомогу з дороговартісною операцією попросила також родина Василя Литуса. Поки діти воюють на Сході, батько бореться за життя вдома. У чоловіка – пухлина мозку.
Засновник «Патріотів» пообіцяв поклопотати в Харківській ОДА про пільгове лікування. Водночас з фонду виділять гроші на медикаменти.

          {youtube}1b8cudI8SJo{/youtube}