Лозівчанин боротиметься за місце у збірній України з пауерліфтингу +vd

Лозівчанин, рекордсмен Харківської області з пауерліфтингу Богдан Семко збирається боротися за місце у збірній України.

 22-річний Богдан Семко готується до змагань у Коломиї, щоб потрапити у збірну України з пауерліфтингу. Для цього він дотримується спеціального харчування та багато тренується. Однак для досягнення мети окрім бажання необхідні ще й гроші, адже для проходження у збірну необхідно за свої кошти пройти допінг-контроль. Раніше його оплачувала держава, тепер, через політичну ситуацію, контроль відправляють у Європу. Один такий аналіз коштує більше 200 євро, таких коштів хлопець не має.

Лозівчанин не тільки сам готується до змагань, а й допомагає тренуватися трьом спортсменам. З наймолодшим з них, 18-річним хлопцем з Близнюків, Богдан тренується здебільшого онлайн, однак попри це, хлопець встановив 3 національні рекорди серед юнаків – у сумі за усі рекорди йому підкорилося 647 кілограмів, минулий рекорд був 612 кілограмів.
Здобувши нові рекорди та звання, зможе дати більше знань та підтримки своїм підопічним, запевнив Богдан Семко. Але без фінансової підтримки здобути нові титули та підкорити світ складно, наголосив він.

          {youtube}P_WudgG_UkI{/youtube}