Лозова отримала допомогу від міжнародної організації ЮНІСЕФ +vd +ft

Дитсадок при 8 школі та ще не відкритий 14 отримали ліжка, шафи, столи, стільці і спортінвентар.

 Міжнародна організація ЮНІСЕФ допомогла дитсадку при 8 школі постільною білизною і спортінвентарем – м’ячами, скакалками та гімнастичними палицями. Отримав дитсадок ще одну бажану обнову – багатофункціональний м’який конструктор. Діти вже ним користуються, розповіла завідуюча закладом Тамара Кузурманова. За її словами, головне завдання працівників дитсадка – зміцнити здоров’я дітей – з них починається здорова нація.

ЮНІСЕФ допомогли спортінвентарем 8 НВК, бо він знаходиться на Авилівці. У цій частині міста живе багато біженців, припустила провідний спеціаліст відділу освіти з дошкільного виховання Олена Ткаченко.
ЮНІСЕФ допоміг також 14 дитсадку. Він ще не працює, однак його відкриття – у перспективі, повідомила Олена Ткаченко. Зараз заклад укомплектували шафами, двоярусними ліжечками, столами, матрацами, подушками для двох груп.

Організація продовжить допомагати Лозовій. Навесні її представники пообіцяли встановити дитячий майданчик та тіньові навіси у 8 школі, говорить Олена Ткаченко.
За інформацією відділу освіти, представники ЮНІСЕФ були у Лозовій восени. Вони побували у дитсадках та вирішили їм допомогти.

{youtube}iA-zvturF2g{/youtube}