У Лозовій почалася реєстрація на ЗНО +vd

У Лозовій і в Україні загалом 1 лютого почалася реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання. Вона триватиме до 4 березня.

Якщо у сертифікаті є помилки, або треба обрати інші предмети, перереєструватися можна буде до 18 березня, розповіла реєстратор пункту реєстрації ЗНО у Лозівській філії автодорожнього технікуму Вікторія Гетьман.

 Реєструватися треба на сайті testportal.gov.ua. Процес займає щонайбільше 20 хвилин. Найперше -обрати спеціальність і предмети, які необхідні для вступу та зібрати документи: копію паспорта, 2 фото (3×4), копію атестата або довідку – для випускників минулих років, розповіла Вікторія Гетьман.

Вона зазначила, під час реєстрації друкується реєстраційна картка. Її треба заповнити власноруч, вклеїти фото і разом з копіями відправити у Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти.
Сертифікати з минулорічними результатами цьогоріч недійсні, додає Вікторія Гетьман.
Консультацію або допомогу можна отримати у пункті реєстрації на ЗНО у Лозівській філії автодорожнього технікуму – з 8.00 до 16.30, повідомила завідувач Лозівської філії автодорожнього технікуму Віра Рінкман.

{youtube}yQGP8p0y_Ig{/youtube}