Лозівчани скаржаться, не можуть передати показання газових лічильників +vd

Лозівчани стурбовані ситуацією, що склалася з показаннями газових лічильників. Кажуть, кількість кубів спожитого газу потрібно щомісяця передавати до Красноградської філії «Харківгазу» – з 1 по 5 число, але додзвонитися до абонентського відділу майже не можливо, переконують містяни та мешканці району.

Керівники Лозової також стурбовані ситуацією з передачею показань газових лічильників, розповів керуючий справами виконкому міськради Юрій Кушнір. Він зазначив, міський голова Сергій Зеленський написав звернення до Харківської облдержадміністрації з проханням допомогти вирішити проблему.

Рішення звернутися до газовиків та області підтримали на засіданні міськвиконкому 10 березня. Міський голова зауважив, вже направляв звернення до газовиків, але відповіді не отримав.
Оператор контакт-центру «Харківгазу» Ірина розповіла, до абонентського відділу телефонують з усієї Харківської області. Показання приймають 8 телефонних ліній, але їх не вистачає, аби одразу відповідати на усі дзвінки. Найефективніше телефонувати після 6 вечора, бо тоді ймовірність додзвонитися більша, говорить Ірина. Фахівець порекомендувала, незважаючи на труднощі, намагатися передати показання вчасно будь-яким зручним способом – телефоном, або через інтернет.
Передати показання лічильника можна також відправивши смс на номер 0662097804. У ньому потрібно вказати прізвище, ім’я, по-батькові, номер особового рахунку або адресу та показання лічильника.

         {youtube}APjgxgWZsfI{/youtube}