«Патріоти» допомогли хворим, чорнобильцям та навчальним закладам Красноградщини, Сахновщини та Кегичівщини

«Патріоти» допомогли хворим, чорнобильцям та навчальним закладам Красноградщини, Сахновщини та Кегичівщини. Допомогу передав засновник фонду народний депутат України Анатолій Гіршфельд під час робочої поїздки округом 9 березня.

До 30-річчя трагедії на ЧАЕС чорнобильці Краснограду вирішили встановити новий пам’ятник ліквідаторам, облаштувати територію меморіального комплексу і встановити дошкипошани. Підтримати красноградців-чорнобильців вирішив фонд «Патріоти» – грошима і металевими конструкціями. Їх для організації виготовить  Лозівський ковальсько-механічний завод.

Дитсадок в селі Андріївка Кегичівського району отримав від «Патріотів» побутову техніку для кухні – в додаток до телевізора, який до цього фонд вручив закладу. Користуючись нагодою, під час зустрічі з засновником «Патріотів» нардепом Анатолієм Гіршфельдом селяни попросили про газовий котел для медзакладу.

Анатолій Гіршфельд пояснив, «Патріоти» готові допомогти, але разом з сільрадою. Від себе народний депутат також напише лист на Департамент охорони здоров’я Харківської ОДА, щоб включили Андріївку у програму енергозбереження.

Лигівському НВК в Сахновщинському районі «Патріоти» передали морозильну камеру.

На особистому прийомі у народного депутата ініціативна група Тавежнянської сільради Сахновщини попросила про ремонт спортзалу. Сільрада бере участь в обласному конкурсі міні-проектів. Якщо виграє, за умовами конкурсу, половину робіт – орієнтовно 90 тисяч гривень – профінансує область, десь 10 тисяч дасть громада, потрібні будуть ще 80 тисяч від сільради, а у бюджеті села таких вільних коштів немає, переконували активісти. «Патріоти» пообіцяли частково допомогти з ремонтом.

Знову до фонду звернулися чорнобильці Сахновщини – їм необхідний телевізор в спеціалізовану лікарняну палату. Фонд його придбає.

На прийомі 9 березня про допомогу на лікування також попросили понад 10 сахновщинців. Від фонду усім виділили гроші на медикаменти,  «Патріоти» також продублюють звернення  на обласну комісію охорони здоров’я, щоб хворих мешканців району підтримали коштами облдержадміністрації. Зазвичай на такі листи дають позитивні відповіді і допомогу в межах 20 тисяч гривень, пояснили у фонді.

______________________

А вы слышали о том, что в Израиле хотят ввести национальную криптовалюту? Может быть этот шаг станет началом новой криптовалютной эпохи. Все самые свежие и актуальные новости криптовалют читай здесь https://dailybit.io.

______________________

На правах реклами