У Лозовій встановили пам’ятник будівельникам +vd

У Лозовій встановили пам’ятник будівельникам. Його присвятили святкуванню 60-ї річниці Дня будівельника. Урочите відкриття постаменту відбулося 12 серпня.

 Відкривали пам’ятний знак будівельникам заступник міськголови Володимир Денисенко та почесний громадянин Лозової Анатолій Білецький. Володимир Денисенко наголосив, пам’ятний знак нагадуватиме містянам про будівельників, які розбудовували Лозову після війни і в наш час.

Пам’ятник освятив настоятель Свято-Смоленського храму отець Димитрій.
Після урочистостей присутні поклали квіти до меморіальної дошки видатного будівельника Степана Соколовського.
Вітання з Днем будівельника ветерани приймали також у актовій залі міськради. Там до них звернувся міськголова Сергій Зеленський. Він подякував ветеранам за їхню роботу та наголосив, завдання нинішнього покоління зберегти надбання старшого покоління, а завдання влади – залучити та раціонально використовувати гроші для будівництва у місті.
Від народного депутата України Анатолія Гіршфельда присутніх привітав його помічник Олександр Неділько. Він зазначив, праця будівельників – основа життя міста. До вітань приєднався і заступник голови Лозівської РДА Андрій Шевченко. Він подякував будівельникам Лозівщини.
Будівельники у свою чергу подякували меру за свято. Вони розповідали історії, пов’язані із розбудовою міста, згадували людей, які активно брали участь у будівництві Лозової.
Присутні отримали грамоти та подяки від нардепа Анатолія Гіршфельда та міської ради. Після цього їх розважала талановита молодь міста.

{youtube}A9YW9VAgoIQ{/youtube}