У Лозовій мешканці вулиці Халтуріна скаржаться на сміття біля баків та роботу комунальників +vd

Мешканці вулиці Халтуріна у Лозовій скаржаться, працівники «Еко-Сану» рідко вивозять з вулиці сміття, а біля баків не прибирають.
Люди зазначили, під час сильного вітру, брудні пакети, використаний туалетний папір та інший мотлох розносить по вулиці та заносить у двори.

Мешканка будинку №60 Вікторія розповіла, постійно просить сусідів та мешканців інших вулиць не кидати сміття біля баків та не класти пакунки у вже переповнені контейнери. Але люди не завжди з порозумінням ставляться до прохань, зазначила жінка.

Раніше по вулиці Халтуріна було 2 контейнери, зараз залишився один і його замало, переконані мешканці. Люди запевнили, неодноразово телефонували до «Еко-Сану», просили розібратися зі сміттєзвалищем біля баку, але комунальники на прохання не реагували.

Директор «Еко-Сану» Володимир Селезньов зазначив, про проблему на Халтуріна чує вперше. Розповів, працівники підприємства прибирають там сміття двічі на тиждень, в тому числі й біля баків.

Часто люди  нераціонально використовують сміттєві баки, викидаючи туди замість твердих побутових відходів листя та гілки дерев, для яких не призначені контейнери, зазначив Володимир Селезньов. Він запевнив, з проблемою на Халтуріна, якщо вона справді є –  розберуться.

{youtube}MVpeAlf0SQ8{/youtube}