Проблеми приватного сектору у Лозовій вирішуватимуть оперативніше +vd

У Лозовій наради голів квартальних комітетів проходять спільно з депутатами міськради закріпленими за районами. Це дозволить депутатам відразу реагувати на скарги та пропозиції.

5 вересня спільне засідання проводили втретє. На останню нараду голів квартальних комітетів прийшли 5 із 10 запрошених депутатів. Заступник Лозівського міського голови Юрій Кушнір зазначив, запрошували усіх, але через брак часу прийшло менше ніж розраховували. На думку самих голів, завдяки нововведенню депутати краще зрозуміють проблеми закріпленого за ними округу та швидше реагувати на них та відразу звітувати про виконану роботу. Депутат Сергій Гришин погодився, працювати стало зручніше.
Квартальні озвучили проблеми, які хвилюють мешканців приватного сектору – відсутність радіо, погана дорога на деяких вулицях, розриті після ремонту ями.
Проблеми зафіксував та взяв на контроль Юрій Кушнір. Всі скарги та пропозиції голів квартальних комітетів донесуть до відома депутатів. На подальших засіданнях вони відзвітують про виконану роботу.

          {youtube}pvDpObrCXqE{/youtube}