Лозівчани та керівники міста – проти встановлення загальнобудинкових газових лічильників +vd

Лозівчани та керівники міста – проти встановлення загальнобудинкових газових лічильників.  Про це заявив секретар міськради Сергій Коба на сесії 15 вересня. Він зазначив, люди звертаються до міської влади зі скаргами на газовиків, які встановлюють будинкові лічильники, замість індивідуальних.

Газовики незаконно встановлюють на багатоповерхівки міста будинкові лічильники, запевнив Сергій Коба. Він зауважив, такі дії працівників «Харківгазу» шкодять інтересам мешканців Лозової, адже сума кубів з загальнобудинкового лічильника ділитиметься на усіх жильців, незалежно від того, хто скільки напалив. З проханням вирішити питання керівники міста звертатимуться до прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Депутат міськради Ігор Коломак  поцікавився, чи не принесе рішення про відмову від встановлення будинкових лічильників більшої шкоди лозівчанам.

Міський голова Сергій Зеленський  зазначив, на це питання важко відповісти, адже ніхто не знає, чого  можна чекати від газовиків. Мер розповів, 10 днів тому направив до «Харківгазу» листа про те, що лозівська міськрада не згодна з діями газовиків, які не питають ні в кого дозволу на встановлення будинкових лічильників.

          {youtube}kDOruoGSTOw{/youtube}